Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wild zwijnsbiefstuk met roomsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 wilde zwijnsbiefstukjes
2 dl slagroom
1 eetlepel gehakte noten of gewelde rozijnen
50 gr boter
wildkruiden
peper

Bereiden

Bestrooi de wild zwijnsbiefstukjes met wildkruiden.
Verwarm 35 gr boter in een pan en schroei de biefstukjes hierin aan beide
kanten dicht.
Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.
Voeg de overige boter toe, verwarm het opnieuw en bak de biefstukjes
hierin aan beide kanten bruin (reken ± 5 minuten aan iedere
kant).
Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden.
Voeg de slagroom aan de bakboter toe en verhit het geheel al roerend.
Voeg de noten toe en maak de saus op smaak af met peper.
Lekker met peultjes, appelcompote en gekookte aardappelen.

Tip: Bestrooi de biefstukjes met een mengsel van tijm, paprikapoeder,
peper en zout.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Fazant met zuurkool en ganzenlever
Konijn met madeiragelei
Fazant gevuld met tapenade
Gevulde konijnenbout met spätzle
Hertenstoofpot (4 pers)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes